Dedeağaç’ta sokak ortasında dayak! Küçük kızının önünde dövdü - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dedeağaç’ta sokak ortasında dayak! Küçük kızının önünde dövdü

Dedeağaç’ta sokak ortasında dayak! Küçük kızının önünde dövdü

Dedeağaç’ta (Alexandroupoli) geçtiğimiz günlerde talihsiz bir kadının eşi tarafından sokak ortasında uluorta dayak yediği kaydedildi.

Bir subayın e-evros.gr sitesine anlattıklarına göre Emporiou sokağı üzerindeki bir apartmanın girişinde yaşanan olayda, gözü dönmüş adamın yere devirdiği eşinin başına ve karnına tekme tokat vurduğu ifade edildi..

Kolu bandajlı kadının kanlar içerisinde yerde yattığı ifade edilirken, dayakçı kocanın ise sarhoş olduğu ve elinde bir alkol şişesi bulunduğu ifade edildi. Tüm bunlar çiftçin 8 yaşındaki küçük kızının gözleri önünde yaşandı.

Olaya şahit olan subay ise ilk önce korku içerisinde durmadan ağlayan küçük kızı alarak karşı kaldırıma geçirdi, daha sonra orta yaşlı kocayı yerde yığılı kadının başından aldığı ve polisi aradığı belirtildi. Dayakçı kocanın ise “o benim karım, istediğimi yaparım” diye haykırdığı ifade edildi.

Daha sonra ise subayın polisi cep telefonuyla aradığı esnada dayakçı kocanın kadını apartmanın içine çektiği, giriş kapısını kapattığı ve patates çuvalı gibi kadını asansöre bindirdiği ifade edildi. Olay yerine gelen polisler ise eşini darp eden adamı tutuklayarak savcılığa götürdü.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et