Kimliğini kaybetti, Pakistanlı ile evli çıktı! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Kimliğini kaybetti, Pakistanlı ile evli çıktı!

Kimliğini kaybetti, Pakistanlı ile evli çıktı!

Atina’da okuduğu sırada nüfus cüzdanının (taftota) kaybeden genç bir kız, üç yıl sonra “evlendirildiğini” öğrendi!

Bugün için 23 yaşında olan genç kızın başına gelenler oldukça ilginç. 2014 yılında Atina’da çaldırdığı cüzdanının içinde kimliği de bulunan genç kızın, polise durumu bildirdiği ve yeni nüfus cüzdanı çıkarttığı kaydediliyor.

Ancak İngiltere’de mastır yapmaya hazırlanan öğrencinin, ikamet ettiği Girit adasının İraklio kentinde bağlı olduğu belediyeye aile durum belgesi almak için başvurduğunda inanılmaz bir durumla karşıladığı ifade ediliyor.

Aile durum belgesinde 50 yaşındaki bir Pakistanlı ile “birlikte yaşama sözleşmesi” imzaladığı ve evli olduğu gözüktüğü belirtiliyor. Nüfus cüzdanının çalanların, 50 yaşındaki Pakistanlıya Yunanistan’da ikamet izni çıkartmak için genç kızın gıyabında evlilik yaptırdığı tahmin ediliyor.

Evlilik sözleşmesinin ise genç kızın kimliğini kaybettikten iki hafta sonra gerçekleştiği görülüyor. Kızın annesi konuyla ilgili yaptığı açıklamada bu sözleşmenin kızı tarafından imzalanmadığını kanıtlama konusunda karşı karşıya kaldıkları zorlukları dile getiriyor.

Attiki Emniyet Müdürlüğü yetkilileri de olay karşısındaki şaşkınlıklarını gizleyemiyor ve daha önce benzer bir durumla karşılaşmadıklarını söylüyorlar.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et