Kanlı hesaplaşma! Gümülcine’de silahla 4 kişiyi yaraladı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Kanlı hesaplaşma! Gümülcine’de silahla 4 kişiyi yaraladı

Kanlı hesaplaşma! Gümülcine’de silahla 4 kişiyi yaraladı

Gümülcine’de (Komotini) polis tarafından tutuklana 38 ve 44 yaşlarında iki kişi hakkında hazırlanan iddianamede kasti adam öldürmeye teşebbüs, adam yaralama, silah yasasını ihlal etme gibi suçlamalara yer verildi.

Polis tarafından yapılan bilgilendirmeye göre geçen hafta Cuma günü iki fail ellerinde av silahları, taş ve sopalarla yanlarında sayısı belirsiz kişiyle birlikte 36 yaşındaki vatandaşın evine gitti ve büyük bir kavga yaşandı. Kavganın sebebinin ise 36 yaşındaki vatandaşın daha önce 38 yaşındaki fail ve 41 yaşındaki abisi arasında geçen bir olaya dayandığı belirtildi.

Kavga sırasında 18, 33 ve 71 yaşlarında üçü erkek ile 16 yaşında biri kadın olmak üzere 4 kişi yaralanırken, 36 yaşındaki vatandaşın evinde ve çevredeki otomobillerde ciddi hasarlar meydana geldi.

Faillerden 44 yaşındaki olanının elindeki av silahı ile bir araca ateş ettiği, aracın içinde bulunan 16 yaşındaki kızın yaralandığı kaydedilirken, daha sonra 33 yaşındaki adama silahını yönelten saldırganın ateş etmesiyle birlikte 33 yaşındaki adamın yanı sıra etrafa sıçrayan saçmalar nedeniyle 18 yaşındaki bir kişinin de yaralandığı öğrenildi. 71 yaşındaki vatandaşın ise taşla yaralandığı öğrenildi.

Hazırlanan iddianame Rodop Savcılığına gönderilirken, Gümülcine Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili önsoruşturma başlattı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et