Yunanistan’da 3 yaşındaki çocuk lağım çukuruna düşerek öldü! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan’da 3 yaşındaki çocuk lağım çukuruna düşerek öldü!

Yunanistan’da 3 yaşındaki çocuk lağım çukuruna düşerek öldü!

Yunanistan’da “Çocuğun Gülümsemesi” Vakfı tesislerinde 3 yaşlarındaki bir çocuğun lağım çukuruna düşerek hayatını kaybetmesi şok etkisi yarattı!

Vakıf Başkanı Kostas Giannopulos Yunanistan’ın Arhea Korinthia bölgesinde yaşanan olayla ilgili yaptığı açıklamada “Buradaki bütün çocuklar gibi ben de şok geçirmiş durumdayım. Çalışma yapıldığı için lağım açıktı. Bir ara daha büyük yaştaki bir çocuk kapıya doğru koşmaya başlamış. O sırada yoldan kamyon geçtiği için çocuğu korumak amacıyla birkaç kişi kapıya doğru yönelmiş. O boşluk esnasında 3 yaşındaki küçük çocuk lağım çukuruna düşmüş. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Çocuğumu ikinci kez kaybetmiş gibi hissediyorum. Olan bitene inanmakta güçlük çekiyorum” ifadelerini kullandı.

Olay yerine intikal eden itfaiye ekiplerinin ise 4 metre derinliğindeki dar çukurdan küçük çocuğun cesedini çıkardığı öğrenildi. Polis, olayla ilgili olarak 5 kişiyi gözaltına alırken, gözaltına alınanlar arasında tesisin sorumlusu, çocuklara refakatlik eden iki kadın görevli ve olay sırasında depoyu boşaltan iki erkek çalışan yer alıyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et