İskeçe’de filmleri aratmayan kovalamaca! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

İskeçe’de filmleri aratmayan kovalamaca!

İskeçe’de filmleri aratmayan kovalamaca!

Kavala-İskeçe (Xanthi) yolu üzerinde hareket eden ve kaçak göçmen taşıyan iki araç ile polis ekipleri arasında filmleri aratmayan bir kovalamaca yaşandı.

Şüpheli iki aracı durdurmak isteyen polislerin “dur” işaretine aldırmayan araçlardan biri yoluna devam ederken, diğeri ise durdu.

37 yaşındaki Yunan vatandaşının kullandığı otomobil Egnatia otobanından çıkarak eski Kavala-İskeçe yolu üzerinde hareket etmeye başladı. Bir noktadan sonra aracı durduran 37 yaşındaki şoförü araçta bulunan 32 yaşındaki bir diğer Yunan vatandaşıyla birlikte yolun kenarında bulunan ormanlık alana kaçmaya çalıştı. Ancak kısa sürede polisler tarafından etkisiz hale getirilerek tutuklandı.

Aracın içinde ise beşi Nepal, biri Pakistan, biri Afganistan ve biri İran vatandaşı olmak üzere toplam 8 kaçak göçmenin bulunduğu belirlendi.

Polis ayrıca, durdurulan ilk aracın da polisleri yanıltmak ve oyalamak için kullanıldığını tespit ederek ilk araçta bulunan biri Bulgar (48 yaşında) ikisi (18 ve 24 yaşlarında) Pakistan vatandaşı olan üç göçmen tacirini de tutukladı.

Araçlarda çıkan 100 euro para ve 6 adet cep telefonuna el konuldu.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et