Hasta baba önce kızını bıçakladı sonra evi ateşe verdi! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Hasta baba önce kızını bıçakladı sonra evi ateşe verdi!

Hasta baba önce kızını bıçakladı sonra evi ateşe verdi!

Atina’nın Petroupoli semtinde yaşanan aile faciası 18 yaşındaki genç bir kızın ölümüyle sonuçlandı.

Geçtiğimiz hafta Çarşamba gününden beri hastanede yoğun bakımda olan 18 yaşındaki bir kız dün son nefesini bıraktı.

Adli tıp raporuna göre talihsiz kız psikolojik sorunları olan 55 yaşındaki babası tarafından katledildi. Kızının önce ağzını ve burnunu kapatan baba, kızını boğduktan sonra bıçakla yüzünden, göğsünden ve elinden yaraladı. Daha sonra da evi ateşe verdi.

İtfaiye ekipleri kilitli kapıyı kırarak içeri girip ateşi söndürdü ve acı gerçekler tek tek ortaya çıkmaya başladı. 55 yaşındaki babanın ciddi ruhsal sorunları olduğu ve geçmişte de klinikte tedavi gördüğü belirlendi. Karısıyla bundan 5 yıl önce ayrılmıştı. Ancak aile çocukları için birlikte yaşamaya devam ediyordu. Ağustos ayında kavgalar giderek artmaya başlayınca eşi 13 yaşındaki oğlunu da alarak Kerkira’daki baba evine gitti.

“Anne geri dönme, seni öldürecek”

18 yaşındaki kız ise Atina’da öğrenim gördüğü için babasıyla kalmaya devam etti. Ne var ki 55 yaşındaki evlat katili eşini geri dönmesi için ikna etmeye çalışıyordu. Babasının annesine söylediklerini duyan genç kız belki de hayatının sonunu getirecek mesajı annesine attı. Mesajda “Ona inanma, o değişmez. Geri dönme seni öldürecek” ifadeleri yer alıyordu.

Geçen hafta Pazartesi günü kızının cep telefonunu kurcalayan 55 yaşındaki adam, bu mesajı gördü ve talihsiz kız için geri sayım başladı. Son dönemde zaten kızının Arnavutluk kökenli bir erkek arkadaşı olduğu için sürekli kızıyla kavga eden adam, Çarşamba günü kızının hayatına son noktayı koydu.

Kendisi de evde çıkan yangın sonrası hastanede tedavi görüyor. Sağlık durumu iyiye gitse de henüz polislere ifade verebilmiş değil. Ancak kesin olan tek şey var: iyileşirse kasten insan hatta daha doğrusu kendi kızını öldürmekten yargılanacak!

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et