Bakoyanni: Seçimler muhtemelen 2018 ilkbaharında - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Bakoyanni: Seçimler muhtemelen 2018 ilkbaharında

Bakoyanni: Seçimler muhtemelen 2018 ilkbaharında

ND Partisinin önde gelen isimlerinden Dora Bakoyanni Realnews gazetesine verdiği demeçte seçimlerin muhtemelen 2018 yılı ilkbaharında yapılacağı öngörüsünde bulundu.

“Yunanistan resesyondan sadece gerçekten girişimciliğe inanan, planları olan ve zaman kaybetmemeye kararlı bir hükümetle çıkabilir” ifadelerini kullanan ND Partisi Kalkınmadan Sorumlu milletvekili Bakoyanni “Bugün için Aleksis Tsipras’ı güvensizlik ve ülke için kalkınma planı eksikliğiyle bağdaştırmayan bir Yunanlı yoktur” diyor.

Yunanistan programının üçüncü değerlendirme raporuyla ilgili olarak ise “Yunanistan esasında dördüncü bir memorandum imzalandı. Yeni önlemleri de parlamentodan geçirecekler. Çünkü onların öncelikleri koltuklarını kaybetmemek” dedi.

Merkez soldaki çalışmalarla ilgili olarak ise “kurulacak yeni partinin kurmayları seçimler sonrası kiminle işbirliğine karar vereceklerdir. Ancak Tsipras’ın şu ana kadar uyguladığı politikalar, muhataplık ve hükümet ortaklığı konusunda Kammenos’u tercih ettiğini kanıtlıyor” değerlendirmesini yaptı.

Bakoyanni kardeşi ve ND Partisi Genel Başkanı Kiryakos Mitsotakis’in ise bütün gücüyle “farklı bir Yunanistan hayal eden Yunanları birleştirmek için uğraştığını” dile getirdi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et