Pes! Alman turist ‘Yunanistan’ın bize borcu var’ deyip taksi parasını ödemedi! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Pes! Alman turist ‘Yunanistan’ın bize borcu var’ deyip taksi parasını ödemedi!

Pes! Alman turist ‘Yunanistan’ın bize borcu var’ deyip taksi parasını ödemedi!

Girit’in Hanya kentinde taksiye binen bir Alman turist ile taksi şoförü arasında ilginç bir olay yaşandı.

Bundan birkaç gün önce yaşanan olayda, Alman bir kadın turist taksi durağına gitti. Duraktaki ilk taksinin şoförü turisti gitmek istediği mesafenin ücreti konusunda bilgilendirmeye çalışırken, turistten hiç beklenmedik bir tepki geldi. Taksi şoförünün anlattığına göre kadın kendisine dönerek “Yunanistan’ı bize borcu var ve hiçbir şey ödemiyorum. Beni istediğimi yere götürmenizi talep ediyorum. Bizi istediğimiz her yere ücretsiz götürmeniz gerekli” dedi.

Bunun üzerine öfkelenen taksi şoförü, turistten derhal taksisinden inmesini istedi. Ancak Alman turist yılmadı, bir sonraki taksiye bindi ve Platania’ya doğru yola çıktılar. Yoğun trafik nedeniyle taksimetre önceden belirtilen ücreti aşınca turist kadın bir kez daha para ödemeyi reddetti.

Taksi şoförü ise çareyi polisi aramakta bulurken, olay yerine gelen polis Alman turistin borcunu ödemesini sağladı.

Olayı doğrulayan Hanya Taksi Sahipleri Derneği Başkanı İlias Karapatakis “Maalesef her gün gibi buna benzer birçok vaka ile gerek bizi Yunanlar olarak gerekse de taksi şoförleri olarak rencide ediyorlar. Tabi hepsini aynı çuvala koyamayız. Çok şükür ki ekseri çoğunluğu ülkemize karşı dostane tavır sergiliyor” dedi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et