Ircan’da bıçaklar konuştu! Baba ile oğul, amca ve kuzeni bıçakladı! İkisinin durumu ciddi - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Ircan’da bıçaklar konuştu! Baba ile oğul, amca ve kuzeni bıçakladı! İkisinin durumu ciddi

Ircan’da bıçaklar konuştu! Baba ile oğul, amca ve kuzeni bıçakladı! İkisinin durumu ciddi

Rodop iline bağlı Ircan (Arisvi) köyünde kardeşi ve kuzeni tarafından bıçaklanan iki kişi Dedeağaç (Alexandroupoli) hastanesine kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan iki kişinin durumun ciddi olduğu belirtilirken, iki erkek kardeşin ve oğullarının kavgası sırasında bıçaklı saldırıya maruz kalan ailenin kadın fertleri de saldırıya maruz kaldı.

Yetkililer saldırının önceden planlanmış olduğunu düşünüyor. Zira bir ailenin erkekleri diğer ailenin erkeklerine, kadınları ise kadınlarına saldırdı. Olayın iki aile arasındaki anlaşmazlık yüzünden kaynaklandığı kaydediliyor.

Polis 48 ile 23 yaşlarında iki erkeği ve 45 ile 26 yaşlarında iki kadını adam öldürme, adam yaralama, ağır yaralamaya yol açma, kavga ve silah yasasını ihlal etme suçlamalarıyla gözaltına aldı. Hazırlanan iddianamede tutuklanmayan 20 yaşındaki bir şahıs hakkında da aynı suçlamalara yer verildi.

Bıçaklanan erkeklerin 51 ile 23 yaşlarında, saldırıya kalan kadınların ise 45 ve 19 yaşlarında olduğu öğrenildi. 48 yaşındaki küçük kardeşin 51 yaşındaki abisinin ailesiyle sorun yaşadığı belirtildi.

Saldırı sırasında 48 yaşındaki küçük kardeşin 51 yaşındaki abisini karnından, 20 yaşındaki oğlunun ise kuzenini sırtından bıçakladığı öğrenildi! 26 yaşındaki kadının ise 45 ve 19 yaşlarındaki kadınları kesici bir cisimle yaraladığı kaydedildi. 19 yaşındaki kadının hastaneden taburcu olduğu, 45 yaşındaki kadının tedavisine Gümülcine (Komotini) Hastanesinde devam edildiği, bıçaklanan iki erkeğin ise Dedeağaç Hastanesine sevk edilmek zorunda oldukları öğrenildi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et