Atina’da arabasını Kara Şimşek’e çevirmek için 45 bin euro harcadı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Atina’da arabasını Kara Şimşek’e çevirmek için 45 bin euro harcadı

Atina’da arabasını Kara Şimşek’e çevirmek için 45 bin euro harcadı

Atina’da araba tutkunu bir vatandaş otomobilini 1980’li yılların fenomen arabası KITT namı diğer “Kara Şimşek”e benzetti.

Atina sokaklarında dolaşan KITT özellikle de Kara Şimşek dizisini izleyenlerin yüzünde bir gülümseme bırakıyor. Sahibi Stelios Stroggilos, aracını gören polis memurların bile fotoğraf çektirmek için kendisini durdurduğunu anlatıyor.

Küçük yaşta KITT’i gördüğü andan itibaren bu otomobile hayran kaldığını dile getiren Stroggilos bu hayranlığını gerçeğe dönüştürmeye 2007 yılında başlamış. İlk olarak 1982 model Pontiac Trans Am satın alan Stroggilos, 7 yıl boyunca istediği sonuca ulaşmak için 45.000 euro harcamış. “Bu işin sonu yok, illa yeni bir eksik görüyorsun, yeni bir şeyler ilave etmek istiyorsun” diye konuşan Stroggilos “Bir defasında arabaya gözümün önünde çarptılar. Hayatımda ilk kez donup kaldığımı hatırlıyorum. Hareket edemiyordum” ifadelerini kullanıyor.

{gallery}stories/2017-haberler/2017-08-1/kit1{/gallery}

Son olarak gazetecinin “Eğer piyango sana çıksa dizilerde gördüğün başka bir otomobili yapar mıydın?” sorusuna sise “Tabiî ki de. İlk yapacağım otomobil Batman’ın 1989 yılındaki Batmobile’i olurdu. Sonra da A Takımının minibüsünü yapardım” yanıtını veriyor.

{gallery}stories/2017-haberler/2017-08-1/kit2{/gallery}

Vice’ta yayınlanan röportajın tamamı BURADA!

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et