İnanılır gibi değil! Bisikletten düşen çocuk 5 gün sonra öldü - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

İnanılır gibi değil! Bisikletten düşen çocuk 5 gün sonra öldü

İnanılır gibi değil! Bisikletten düşen çocuk 5 gün sonra öldü

Yunanistan’ın Lamia bölgesinde 9 yaşındaki bir çocuk ailesiyle birlikte tatile gittiği köyünde bisikletten düştü ve iki gün sonra da yaşamını yitirdi.

Geçen hafta Cuma günü Anavra köyünde diğer çocuklarla oynayan talihsiz çocuk, köy meydanında bisikletten düştü. Lamia hastanesine kaldırılan çocukta ciddi bir sorun tespit edilemedi, ancak ihtiyat amaçlı Pediatri Kliniğinde müşahede altında tutulmasına karar verildi.

Ne var ki ilerleyen günlerde sağlık durumu kötüleşmeye başladı ve 25 Temmuz Salı günü acilen ameliyata alındı, zira bağırsağında yırtık olduğu ortaya çıktı. Yırtığın, düştüğü sırada bisikletin dümeninin karnına isabet etmesinden kaynaklandığı tahmin ediliyor.

Ameliyattan sonra da çocuğun sağlık durumu kötüleşmeye devam etti ve Çarşamba günü Atina Çocuk Hastanesinde yoğun bakımda tedaviye alındı. Ancak doktorların tüm çabalarına rağmen talihsiz çocuk Cuma akşamı son nefesini hastanede bırakarak ailesini yasa boğdu!

Acılı aile ise çocuklarının bisikletten düşmesiyle başlayan sağlık serüveninin nasıl ölümle sonuçlandığının aydınlatılması için adli tıp raporunu bekliyor. Savcılık ise önsoruşturma başlatılması amacıyla talimat verdi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et