ND lideri Mitsotakis geliyor - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

ND lideri Mitsotakis geliyor

ND lideri Mitsotakis geliyor

ND Partisi Genel Başkanı Kiryakos Mitsotakis Doğu Makedonya-Trakya Eyaletine iki günlük ziyaret düzenleyecek.

Anamuhalefet lideri 26-27 Temmuz tarihlerinde Kavala, Thassos (Taşöz) ve Drama illerini ziyaret edecek. Kavala’da balıkçılarla görüşecek olan Mitsotakis daha sonra Prinos II tesislerini ziyaret edecek.

Daha sonra Thassos’a geçecek olan Kiryakos Mitsotakis önce 2016 Eylül ayındaki yangından büyük zarar gören Kazaviti köyünü ziyaret edecek ve daha sonra Limenas’a geçecek.

Mitsotakis Sarışaban’a (Hrisoupoli) da uğrayarak jeotermal eneriyle çalışan seraları gezecek. Aynı günün akşamı ise Kavala engelliler derneği yönetimiyle bir araya gelecek olan anamuhalefet lideri kurum ve kuruluş temsilcileriyle de bir araya geldikten sonra Kavala Belediye Başkanı Dimitra Tsanaka ile görüşecek.

27 Temmuz Perşembe günü ise ND Partisi Genel Başkanı Paggeo Belediye Başkanı Filippos Anastasiadis ile bir araya gelerek Filippi arkeoloji bölgesini ziyaret edecek.

Daha sonra Drama’ya geçecek olan Mitsotakis enerji ve telekomünikasyon alanında faaliyet gösteren yeni bir şirketin tesislerini gezecek.

Drama Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret edecek olan anamuhalefet lideri Ticaret Odasında ise kurum ve kuruluş temsilcileriyle toplantı düzenleyecek, Belediye Başkanı Hristodulos Mamsakos ile bir arya gelecek ve vatandaşlarla sohbet edecek.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et