Ahmet Kurt: 'Her bir belediye sakinine hizmet etmeye talibiz' - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Ahmet Kurt: ‘Her bir belediye sakinine hizmet etmeye talibiz’

Mustafçova Belediye Başkan adayı Ahmet Kurt yaptığı açıklamayla ilk tur yerel seçimleri değerlendirdi ve bölge sakinlerine 15 Ekim’de sandığa gitme çağrısında bulundu.

Tahmini okuma süresi 2 dakika

Mustafçova Belediyesi’nde 8 Ekim yerel seçimlerinde yeterli oy oranını hiçbir listenin elde edememesi nedeniyle seçimler ikinci tura sarktı.

8 Ekim yerel seçimlerinde Mustafçova Belediyesi’nde yüzde 34,20 alan Ahmet Kurt ile yüzde 27,7 oy alan Rıdvan Delihüseyin yarışacaklar.

Ahmet Kurt’un sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama şöyle:

“Sevgili milletim, kıymetli Mustafçova Belediyesi sakinleri,

8 Ekim Pazar günü sandıktan çıkan sonuç için, kadrom ve arkadaşlarım adına, değişim umudunu yüreğinde taşıyan bütün belediye sakinleri adına teşekkür ediyorum. *Bir değişim istediğinizin mesajıydı bu.* Bu mesajı üzerimize aldık ve herkesin kazanması için kaldığımız yerden, daha kararlı, daha azimli ve daha kardeşçe çalışmaya devam ediyoruz. Gerçekleşecek olan 2. Tur Seçimleri’nde daha önce oyunuzu nereye verdiğinizden bağımsız olarak talep ediyoruz. 8 Ekim 2023 tarihinde, hangi başkan adayına, hangi harekete destek vermiş olursanız olun, biz oyunuza talibiz, desteğinizle her bir belediye sakinine hizmet etmeye talibiz.

Amacımız, gayemiz, seçim kazanıp kaybeden tarafı tahrik etmek değildir. Milletimizi politize etmek de değildir. Biz, çalışma prensiplerimizle, hizmeti en iyi şekilde verecek olan bir kadro ve ekipten oluştuğuna inanıyoruz. Bundan ötesi yok. 8 Ekim’e kadar kampanyamız nasıl kardeşçe ve bayram havasında geçmişse, önümüzdeki 6 gün boyunca da öyle olacak, 15 Ekim akşamından sonra sonuç ne olursa olsun öyle olmaya devam edecektir.

Bu süreçte; köy köy, mahalle mahalle, sokak sokak gezeceğiz ve kendimizi daha iyi tanıtmak kaydıyla desteğinizi isteyeceğiz. Büyük Birlik Kardeşlik Hareketi’ne yakışanı yapacak, 15 Ekim’den sonra da milletimizin rozetini takacağız.

Değerli belediye sakini,

*Sen kazanacaksın, milletimiz kazanacak.*
*Kaybeden olmayacak*

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...