SPARTAKOS: 'Kasabanızdan ya da köyünüzden, her gün yaşadıklarınızdan memnun musunuz?' - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

SPARTAKOS: ‘Kasabanızdan ya da köyünüzden, her gün yaşadıklarınızdan memnun musunuz?’

SPARTAKOS Yurttaşlar Listesi olarak bu basın açıklamasında özellikle toplumun Müslüman kesimine sesleniyoruz.

Biliyoruz ki aramızda büyük bir iletişim sorunu var, çünkü “seçmen çobanları” toplumun her iki kesiminden normal insanlar arasında iletişime yer bırakmıyor. Ne yazık ki hepimiz aynı kişilerin elindeyiz ve bu kişiler ya partilerinden ya da konsolosluktan emir alıyorlar. Her halükarda söz konusu olan kendi kişisel çıkarlarıdır ve diğer herkesin küçük çıkarlar için oy vermekten başka yapacak bir şeyi yoktur. 

Bir sürü reçineyle baş başa kalan bizler, bir bütün olarak toplumun iyiliğini gözeten tek kişileriz. Bunu pek çok kez söyledik: kimsenin dini, etnik kökeni ya da başka bir kimliği umurumuzda değil. Ancak ülkemizi sevmeyi, yasalara uymayı, dürüstlüğü ve doğruluğu önemsiyoruz. Bizi şahsen tanıyanlar (başkalarının sözlerinden değil) söylediklerimizde ciddi olduğumuzu ve Belediye Meclisi’nde geçirdiğimiz 13 yıl boyunca buna sadık kaldığımızı bilirler. Belediye başkan adaylarını düşünün ve bir karşılaştırma yapın.

Kasabanızdan ya da köyünüzden, her gün yaşadıklarınızdan memnun musunuz? Eğer öyleyse, oylarınızı parti aidiyetli listelere göre mi veriyorsunuz? Değilse, o zaman … SPARTAKOS!

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.