Atina’da inanılmaz cinayet! Klinikten çıktı sevgilisini katletti - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Atina’da inanılmaz cinayet! Klinikten çıktı sevgilisini katletti

Atina’da inanılmaz cinayet! Klinikten çıktı sevgilisini katletti

Atina’nın Peristeri semtinde dün 51 yaşındaki bir kadın psikolojik sorunları olan 45 yaşındaki hasta sevgilisi tarafından korkunç şekilde katledildi.

45 yaşındaki katilin Dafni’deki Psikiyatri Hastanesinde misafir edildiği ancak izinle dışarı çıkma hakkına sahip olduğu belirtildi. Dün iznini kullanan 45 yaşındaki adamı, sevgilisinin Peristeri’deki evine gitti ve kendinden ayrılmak istediğini söyleyen 51 yaşındaki kadını defalarca bıçaklayarak öldürdü. Sonra da kliniğe geri dönerek cinayeti bir psikiyatra itiraf etti.

Olay polise bildirildi ve talihsiz kadının evine giden polis ekipleri 51 yaşındaki kadının kanlar içindeki cesedini buldu.

Aynı şahsın bundan 10 yıl önce eşini de öldürdüğü, tutuklandığı ve daha sonra psikiyatri kliniğinde tedavi görmesine karar verildiği öğrenildi. Bu süre zarfında tedavi gören katilin, ilaçlarını aldıktan sonra her öğlen dışarı çıkma hakkı olduğu ve bu şekilde 51 yaşındaki kadınla tanışarak ilişki kurduğu belirtildi.

Ancak son ziyarette kadının ayrılmak istemesini söylemesiyle ruhsal sorunlar yaşayan adamın gözünün döndüğü ve bıçakla sevgilisini hunharca katlettiği ifade edildi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et