Yunan basketinin efsane ismi Yannakis Gümülcine’de - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunan basketinin efsane ismi Yannakis Gümülcine’de

Yunan basketinin efsane ismi Yannakis Gümülcine’de

Gümülcine’de (Komotini) düzenlenen Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası çerçevesinde Yunan basketbolunun efsane isimlerinden Panayotis Yannakis Gümülcine’ye geldi.

Yannakis Engelliler Spor Kulübü “İrodikos” Başkanı Mihalis Ragusis ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulüpleri Federasyonu Başkanı Takis Kaludis ile birlikte Maronya ve Gümülcine Metropoliti Panteleimon’u ziyaret etti. Metropolit Panteleimon Panyotis Yannakis’e Yunan basketboluna bugüne kadar sunduğu katılardan dolayı teşekkürlerini sunarken, Aris kulübünde gelecek sezon teknik direktörlük yapacak Yannakis’e başarı dileklerinde bulundu.

Turnuva büyük ilgi görüyor

Turnuvanın ilk gününde Yunanistan Milli Takımı Bulgaristan’ı 72-36’lık skorla yenerken, turnuvanın açılışı büyük katılımla gerçekleşti.

Yunan basketinin efsane ismi Yannakis Gümülcine’de

Çarşamba günü ise Kıbrıs ve Bulgaristan tekerlekli sandalye basketbol milli takımlarının mücadelesi kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Normal süresi 42-42 berabere biten maçı uzatmalarda Bulgaristan 53-51 kazanırken, engelli sporcuların verdiği takdire şayan mücadele büyük alkış aldı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et