Kozlukebir Belediyesi Başkan adayı Tarkan Multaza seçim bürosunu açtı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Kozlukebir Belediyesi Başkan adayı Tarkan Multaza seçim bürosunu açtı

Batı Trakya’da Rodop ili Kozlukebir Belediyesi Başkan adayı ve Umut Listesi lideri Tarkan Multaza seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Tahmini okuma süresi 6 dakika

Yunanistan’da 8 Ekim 2023 yerel seçimleri yaklaştıkça adayların seçim büroları açılıyor. Batı Trakya’da Rodop ili Kozlukebir Belediyesi yönetimi için Umut Listesi ile yerel seçimlere katılan Belediye Başkan adayı Tarkan Multaza, 21 Eylül Perşembe günü Domruköy’de seçim bürosunu açtı. 

Kozlukebir Belediyesi Başkan adayı Tarkan Multaza’nın Umut Listesi seçim bürosu açılışına meclis ve muhtar adaylarının ve destekçileri katıldı.

Umut Listesi Başkanı ve Kozlukebir Belediyesi Başkan Adayı Tarkan Multaza’nın yaptığı konuşmada, “Sizler şimdiye kadar hak ettiğiniz hizmeti alamadınız… Dünyayı 50 yıl geriden takip ediyoruz.” sözleri dikkat çekti.

 Kozlukebir Belediyesi Başkan adayı Tarkan Multaza’nın konuşması şöyle:

“Belediyemizin güzel insanları, sizler hizmetlerin en iyisine, en güzeline layıksınız. Sizler şimdiye kadar hak ettiğiniz hizmeti alamadınız. Bölgemiz potansiyel seviyesine ulaşmadı, hala daha en temel ihtiyacımız olan su ve yol sorunlarını konuşuyoruz. Çevre belediyeler yeni iş imkanları sağlayacak ve bölgeyi kalkındıracak projeler yaratıp, hayata geçirirken biz hala 2023 senesinde su sorunu ile uğraşıyoruz. Zaten açılması gereken yollar açıldığında, zaten köylerimizde içme suyu sorunu bulunmaması gerekirken bir köye yeni pomona takıldığında seviniyoruz, memnun oluyoruz. Tarlalarımızı hala sulamakta zorluk çekiyoruz. Resmen dünyayı 50 yıl geriden takip ediyoruz.

Çok değerli Kozlukebir halkı, köylülerim, büyüklerim ve toplumumuzun geleceği olan gençler;

Biz artık yeni projeler konuşmalıyız, köylerimizi Avrupa standartlarına getirmeliyiz, su sorunu yaşayan ve yol sorunu olan tek bir köyümüz dahi kalmamalı. Biz artık gençlerimizi burada nasıl tutabiliriz, halkımıza nasıl yenilikler getirebiliriz, yaşam standartlarımızı nasıl arttırabiliriz onu konuşmalıyız. Bizler artık zaten bir avuç kalan azınlığımızın arasında ayrım yapmamalıyız, herkese hizmet etmeliyiz ve edeceğiz!

Daha iyi bir Kozlukebir belediyesi yaratmak için bu yola baş koyduk. Biz kimseyi eleştirmek, insanları ayrıştırmak istemiyoruz, 57 köyümüzün her noktasına adil bir hizmet dağılımı yapmak ve götürmek istiyoruz. Bizler ekip arkadaşlarımız ile bu yolda karşımıza çıkacak zorlukların farkında olarak, bize düşen sorumluluğun bilincinde olarak yola çıktık. Seçilen kişi onu seçen halka hizmet etmelidir, halkın sorunlarına çare aramalıdır. Halkın yönetecek kişiye değil, halkın hizmet edecek kişiye ihtiyacı var, farkındayız ve hizmet etmek istiyoruz.

Biz baş olmaya değil hizmetkar olmaya, biz egomuzu tatmin etmeye değil bu yükü göğüslemeye geliyoruz. Allah’ın izni ile biz başa geldiğimiz de belediyemizde yönetim değil yönetişim olacak. Halk ile iç içe, sürekli bağlantı halinde karşılıklı iletişim halinde bir yönetim. Halkın rahatlıkla ve kolaylıkla dertlerini ulaştırabildiği ve çözüm bulduğu bir yönetim olacağız. Biz hazırız, dersimizi çalıştık projelerimizi çıkardık, muhteşem bir ekip oluşturduk, motorları maviliklere sürdüğümüz güzel günler hayal ettik, umut ettik ve başaracağız yönetime geleceğiz.

Değerli Kozlukebir belediyesi halkı, 8 Ekim günü sandığa gittiğinizde en doğru kararı vereceğinize eminim. Belediyemizi en güzel temsil edebilecek ekibi seçeceğinize eminim. Sandığa gittiğimizde vicdanınız ile, bölgemize en iyi hizmeti kim getirebilir onu düşünerek oy kullanacağınıza da eminim. Ben sizlere güveniyorum, ben sizden sandıkları patlatmanızı değil, geleceğimize sahip çıkmanızı istiyorum.

Saygıdeğer büyüklerim;

Biz listemizi, sadece seçimi kazanmak için değil, belediye yönetimine geldiğimiz takdirde “beş yıl boyunca halkımıza en güzel hizmeti nasıl yaparız?” Düşüncesi ile oluşturduk. Bizim için listelerin kaç kişiden oluştuğunun bir önemi yok, önemli olan sizlere hizmet edecek kadroları oluşturmak. Biz de bunu başardığımıza inanıyoruz. Bizim listeyi kurarken ki amacımız, sadece seçim kazanmak değil, seçildikten sonra halkımıza, sizlere karşı mahcup olmamaktır. Onun için en genç, en dinamik, en kaliteli ve en temiz listeyi biz oluşturduğumuza inanıyoruz. İktidar olduğumuzda omuzumuza yüklenecek olan bu ağır yükü taşıyacak güçlü bir liste oluşturmayı amaçladık ve bugün bu amaca ulaştığımızı görüyoruz. Artık umutlarla dolu zaferimizi kutlamaya çok az!

Bizim amacımız başkan odaklı bir liste oluşturmak değil, başkan olmadığı zaman bile başkanı aratmadan hizmet edecek bir ekip kurmaktı ve kurduk. Sizden isteğim oy kullanırken sadece başkan adaylarını değerlendirmeyin, sadece listelerin kaç kişiden oluştuğuna da bakmayın, listelerdeki adayları da tek tek inceleyin ve ona göre oy kullanın. Zira gelecek beş yılınızı kime emanet edeceğinize karar vereceksiniz. Ben Kozlukebir belediyesi halkının bütün bu söylediklerimi dikkate alarak oy kullanacağına eminim. Halkımızın vereceği karar, en hayırlı karar olacaktır ve hepimiz bu karara saygı duyacağız.

Sevgili dostlarım;

Sandığa giderken arkadaşınız akrabanız için değil, yaşadığınız köyünüz, bölgeniz, belediyeniz için gidin. Elinizi vicdanınıza koyarak umutlarınızı gerçeğe dönüştürebileceğine inandığınız, güvendiğiniz kişilere oylarınızı verin.

Burada bir konuya daha açıklık getirerek sözlerimi tamamlamak istiyorum. Beni tanıyanlar bilir. Sizler de takdir edersiniz ki; uzun yıllar Doğu Makedonya Trakya Eyalet Başkanlığında çeşitli kademelerde görevlerde bulundum. Birçok konuda mensubu olduğum başta Kozlukebir belediyesi ve diğer belediyelerle iş birliği içinde olduk. İyi bir yönetim kadrosu oluşturulduğu takdirde, belediyemiz ve yerel yönetimlerin birçok hizmetlerden çok rahatlıkla faydalanabileceği, bunların da hizmet şeklinde sizlere geri döneceğini düşünüyorum. Dolayısıyla belediyemizin hizmetlerden yararlanma imkanları oldukça fazla. Yeter ki, bunları doğru şekilde kullanmayı ve talep edebilelim. Bu konularda edindiğim tecrübe ve deneyimlerim oldukça fazla, bundan emin olabilirsiniz. Bilgi ve tecrübelerimi, her biri birbirinden özel ekibimiz ile birlikte sizlerin hizmetine sunmaya adayım.

Sizlere en iyi hizmeti sunabilmek için hangi kapıyı çalacağımızı, sorunlarımızın çözümlerini nasıl ve nerede arayacağımızı çok iyi biliyoruz. Biz kendimize güveniyoruz, sizler de bize güvenin, inanın ki bu güveniniz boşa çıkmayacaktır. 8 Ekim de kazansak da kaybetsek de mecliste sesiniz olmaya devam edeceğiz. Ama biz inanıyoruz. Zafer inananların olacaktır!

Değerli büyüklerim, sevgili kardeşlerim;

Bu seçimler, kendi menfaatlerini ön planda tutanlara, oy ve ikinci hafta kaygısı ile yapılan yanlışları görmeyenlere güle güle deme vakti olacaktır. Halkımızın en doğru kararı vereceğine eminim hep birlikte bu yönetim ve muhalefet anlayışını değiştireceğiz ve başaracağız!

Bu akşam sizleri burada böyle coşkulu görünce, umudum daha da arttı. Hep birlikte daha güzel yarınlar hayal edelim, bu coşkumuzu ve umudumuzu kaybetmeyelim ve bu hayalimizi gerçekleştirmek için 8 Ekim’de sandıklara gidelim. Unutmayın 8 Ekim’de sadece oy kullanmayacağız belediyemizin, köylerimizin, çocuklarımızın geleceğini belirleyeceğiz.” 

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Batı Trakya'da Kiraz Üreticileri Dolu Yüzünden Büyük Zararla Karşı Karşıya

Batı Trakya’da, 21 Nisan’da yaşanan şiddetli dolu yağışı, bölgenin kiraz üretimine ciddi zararlar verdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Batı Trakya Afrika'dan Gelen Toz Bulutları Altında

Afrika’dan gelen toz bulutları yağmurla birlikte başta Batı Trakya olmak üzere tüm Yunanistan’ı sardı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Kozlukebir'de Endişe Verici Olay: Üç Köpeğin Cesedi Bulundu

Kozlukebir’deki Gargacık Mahallesi’nde yaşayanlar için bu hafta üzücü bir başlangıç oldu.
Devamını oku...