2015 yılındaki çiftçilerin tarım amaçlı kullandığı mazottan alınan özel tüketim vergisi (EFK) iadeleri başlıyor.
Yunanistan Maliye Bakan Yardımcısı Katerina Papanatsiou önümüzdeki günlerde 2015 yılı EFK iadelerinin yapılacağını duyurdu.
Papanatsiu konuyla ilgili artık bakanlık nezdinde hiçbir eksikliğin olmadığını artık geriye sadece İDİKA arşivleriyle karşılaştırmanın kaldığını ve karşılaştırma yapıldıktan sonra da hak sahiplerine ödemelerin yapılabileceğini ifade etti.
Maliye Bakan Yardımcısı ayrıca tarım ve hayvan besiciliği amaçlı inşa edilen yapıların da ENFIA vergisinden tamamen muaf tutulmasını incelediklerini dile getirdi. Papanatsiu ayrıca bir iyileştirmenin de hayvan yemlerinin ve ayçiçeği çekirdeklerinin %13 FPA’ya tabi tutulmasıyla getirileceğini sözlerine ekledi.
Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et
Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et
Azınlıkça'yı Twitter'da takip et