67 μόνιμους υπαλλήλους θα προσλάβει ο δήμος Κομοτηνής - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

67 μόνιμους υπαλλήλους θα προσλάβει ο δήμος Κομοτηνής

07122017 05

Την πρόσληψη 67 ατόμων μόνιμου προσωπικού το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ενέκρινε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα πρόκειται να προσληφθούν 50 εργάτες καθαριότητας, 10 οδηγοί απορριμματοφόρων 3 χειριστές μηχανημάτων,3 μηχανικοί αυτοκινήτων και 1ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων.

Παράλληλα το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την έγκριση της απασχόλησης έως την ημερομηνία κατάρτισης των προσωρινών πινάκων διοριστέων και σε κάθε περίπτωση, όχι πέραν της 31 Μαρτίου 2018, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις του προσωπικού το οποίο προσλήφθηκε στο δήμο με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου σε θέσεις ανταποδοτικών υπηρεσιών καθαριότητας και εξακολουθούσε να παρέχει τις υπηρεσίες του μέχρι την 7η Ιουνίου 2017.

Από την πλευρά της η αντιπολίτευση και η παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση με επικεφαλής τον Νίκο Φακιρίδη, τόνισε ότι παρόλο που θα προκηρυχθούν μόνιμες θέσεις πολλοί συμβασιούχοι θα βγουν στην ανεργία καθώς θα γίνουν 2500 προσλήψεις σε όλη την Ελλάδα ενω οι συμβασιούχοι είναι πολλοί περισσότεροι.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et