Eski bakan Loverdos PASOK’tan istifa etti - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Eski bakan Loverdos PASOK’tan istifa etti

Andreas Loverdos

Yunanistan’da eski bakan Andreas Loverdos, yaptığı açıklamayla PASOK’tan ayrıldığını ve partinin tüm organlarından istifa ettiğini duyurdu.

Loverdos, Nikos Andrulakis’e kendisini ‘tamamen siyasi’ olarak nitelendirdiği bu karara iten nedenleri açıkladığı ‘gizli bir mektup’ gönderdiğini de açıkladı.

Açıklamada, ‘Beni seven ve benim sevdiğim PASOK üyeleri, yöneticileri ve seçmenleri için: Bu kararım hayırlıdır ve her şeyden önce çok nettir’ ifadeleri dikkat çekti.

Andreas Loverdos’un açıklamasının tamamı şöyle:

‘Bugün itibariyle istisnasız katıldığım tüm PASOK-KINAL organlarından istifa ediyorum. Parti üyeliğinden de istifa ediyorum. İstifamın nedenleri tamamen siyasi ve bunları bugün Hareket’in Başkanına son derece gizli bir mektupla bildirdim. Başkan, yöneticiler ve PASOK-KINAL’in binlerce üyesine mücadelelerinde ve emeklerinde başarılar diliyorum.

Not: Beni seven, benim de sevdiğim PASOK üyeleri, yöneticileri ve seçmenleri için: Bu kararım hayır içindir ve her şeyden önce çok nettir.’

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...