SKY Express’ten öğrenciler için bedava uçak bileti - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

SKY Express’ten öğrenciler için bedava uçak bileti

SKY Express, TEXAN Çevre Yönetimi ile işbirliği içinde 10 Mart Cuma gününden 31 Mart Cuma gününe kadar Atina ve Selanik arasında öğrenci ve öğrencilere ücretsiz uçak bileti sağlayacak.

Bu girişimle, Tempi’deki trajik tren kazasından birkaç gün sonra, öğrenci topluluğunun ilgili okullarda derslere kesintisiz devam edebilmesi ve aynı zamanda hareketlerini kolaylaştırabilmesi için insani bir hamleye imza atıyorlar.

Böylece her Cuma, Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri şirketin uçuş tarifesine Atina ve Selanik’teki devlet ve özel okul öğrencilerine özel bir rota ekleniyor.

SKY Express’in de üyesi olduğu IOGR Group’un başkanı Ioannis Grilos ‘Gençlerimizin ve ailelerinin ihtiyaçlarını sürekli dinlediğimizi ve onlara doğrudan ve pratik bir şekilde yanıt verdiğimizi tüm SKY express ailesi kanıtlıyor. Bu inisiyatifle umudumuz, ülkemizin yeni nesline sadece kolaylık sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda kendi yollarını çizerek daha iyi bir yarının temellerini atmak için onlara vizyon ve iyimserlik aşılamak için kendi tarafımızdan katkıda bulunmaktır’ dedi.

TECHAN Group CEO’su Panayotis Murgos ise şunları söyledi:

‘Kurumsal Sosyal Sorumluluk programımız kapsamında, hepimizin içinde bulunduğu zor dönemlere rağmen öğrencilerin eğitimlerine ara vermeden devam edebilmeleri ve aynı zamanda aile bağlarını da koruyabilmeleri için pratik destekle katkıda bulunuyoruz. TEXAN Group olarak ülkemizde her zaman sosyal uyumu destekleyen, önemli sosyal ve çevresel hedefleri güçlendiren kurumsal sorumluluk eylemlerini hayata geçiriyoruz.’

Ücretsiz biletin yararlanıcıları, check-in sırasında gösterilmesi gereken geçerli bir öğrenci kartına sahip olmalı. Her ücretsiz bilete bir adet 8 kg’lık kabin bagajı, bir adet 23 kg’lık kayıtlı bagaj ve tüm havaalanı vergileri dahildir.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Vergi Mükelleflerinin Yüzde 40'ı Yoksulluk Sınırında: Gelir Eşitsizliği Alarm Veriyor

Yunanistan Ekonomik ve Endüstriyel Araştırma Enstitüsü (IOBE)’nün 2024 yılının ilk çeyreği için hazırladığı raporda, 2012 ile 2021 yılları arasındaki vergi verilerine dayalı analiz, ülkedeki gelir eşitsizliklerinin arttığını ve önemli bir yoksulluk riskinin varlığını gösteriyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Çiftçi Kartı Uygulaması Başladı

Yunanistan Kırsal Kalkınma ve Gıda Bakanlığı, üreticilerin (çiftçiler ve hayvancılar) hayatını kolaylaştırmak amacıyla yeni bir uygulama olan Çiftçi Kartı’nı hayata geçirdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Batı Trakya Afrika'dan Gelen Toz Bulutları Altında

Afrika’dan gelen toz bulutları yağmurla birlikte başta Batı Trakya olmak üzere tüm Yunanistan’ı sardı.
Devamını oku...