Girit’te güneş banyosuyla yüzünü mahvetti! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Girit’te güneş banyosuyla yüzünü mahvetti!

Girit’te güneş banyosuyla yüzünü mahvetti!

45 yaşındaki İrlandalı turist Mags Murphy, Girit adasında yaptığı güneş banyoları nedeniyle yüzünü mahvetti.

Yıllarca hiçbir korumalı güneş kremi sürmeyen Murphy’nin yüzünü görenler şaşıyor. Yaşadığı bu tatsız macerayı paylaşıp hiçbir koruyucu krem sürmeden güneşlenmenin olumsuz etkileri olmadığını düşünenlere mesaj vermek isteyen İrlandalı kadın, şimdilerde karşı karşıya kaldığı deri sorununu özel bir kremle yaptığı tedaviyle aşmaya çalışıyor.

Bu süreç içerisinde selfie çekerek tedavi sürecini internette paylaşıyor.

Yıllarca tüm uyarılara kulaklığını tıkadığını ve bu paylaşımları kendini acındırmak için değil, insanları uyarmak için yaptığını dile getiren Murphy “Bronzlaşmamın maalesef bir bedeli var, şimdi bu bedeli ödüyorum. Yüzümde prekanseröz hücreler bulunuyor ve bunları atmak için tedaviye başladım. Krem kullanıyorum ancak bu süreç oldukça acı verici ve haftalar geçtikçe korkunç bir hal alıyor” ifadelerini kullandı.

Yüzü ilk günlerden daha tedaviye karşılık verdi ve günler geçtikçe ağrıları daha da arttı. Bir paylaşımında 45 yaşındaki kadının “Yüzüm, üzerinde sigara söndürülmüş gibi yanıyor” ifadeleri dikkat çekti. Tedavinin 15’inci gününden sonra ise kendisini daha iyi hissetmeye başladığını ifade etti.

{gallery}stories/2017-haberler/2017-06-15/turist-gunes{/gallery}

 

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et