Genç gazeteci Nana Karagianni zayıflıktan hayatını kaybetti! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Genç gazeteci Nana Karagianni zayıflıktan hayatını kaybetti!

Genç gazeteci Nana Karagianni zayıflıktan hayatını kaybetti!

Genç gazeteci Nana Karagianni anoreksiya nevrozaya karşı verdiği yıllar süren mücadelesini Salı günü yenik düştü.

Karagiannis, Atina’nın Kipseli semtinde bulunan evinde yakın bir akrabası tarafından ölü olarak bulundu ve derhal polise haber verildi.

Polis, eve birinin girmiş olma ihtimalinin olmadığını ve ölümün cinayetten kaynaklanmadığını açıkladı. Ancak bu gibi durumlarda yapıldığı üzere prosedür icabı histolojik-toksikolojik incelemeler yapılacak ve adli tıp raporu yayınlanacak.

2007 yılında anoreksiye yakalanan ve o tarihten bu yana yaşam mücadelesi veren 38 yaşındaki gazeteci kısa bir süre önce hastaneye kaldırılmış, ancak taburcu edilmişti.

Verdiği demeçlerle yaşadığı sorunu kamuoyuyla paylaşan Karagianni özellikle de güzelleşmek uğruna inanılmaz diyetlere başvuran genç kızları ve erkekleri uyarmaya çalışmıştı.

Anoreksiya Nervoza, özellikle genç kadınlarda görülebilen, yemek yememek, çok az uyumak, buna rağmen çok aktif olmakla beliren psikolojik bozukluğa deniliyor. Bu hastalık genellikle ergenlik döneminde, nadiren de erişkin çağında başlar. Çok genel olarak denebilir ki, aşırı zayıflama tutkunu her bireyde oluşabilir.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et