Manzaralı simit fotoğrafı çek, Selanik’te tatili kap! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Manzaralı simit fotoğrafı çek, Selanik’te tatili kap!

Manzaralı simit fotoğrafı çek, Selanik’te tatili kap!

Biraz hayal gücü ve bir simit ile Yunanistan’ın Selanik şehri yeniden turizmin ilgi odağı olmayı başardı.

Her şey bir yarışma ile başlıyor. Sosyal medyaya yüklenen ve arka planda Beyaz Kule’nin, Parlamentonun veya Londra semalarının yer aldığı “ayın simidi” fotoğrafı için #koulouriofthemonth hashtag’iyle bir fotoğraf yüklemeniz ödülü kazanmanız için yeterli olabilir. Ödül ne mi? Selanik’e gidip misafir edileceğiniz otelde zengin bir brunch keyfi.

Selanik Otelciler Birliğinin “thessbrunch” (brunch ister misin?) başlığı adı atlında yürüttüğü proje bir taraftan simidi diğer taraftan şehrin otellerini tanıtmak için çok güzel bir fırsatı.

Kahvaltı ile öğlen yemeği arasında yenilen “brunch”a gerek yurtiçi gerekse de yurtdışındaki ilgiyi bilen Selanik Otelciler Birliği, bunu sevimli bir yarışmaya dönüştürerek kazananlara uçak bileti, projede yer alan 20 otelden birinde tatil yapma gibi ek ödüller de sunuyor.

Birlik yetkilisi Hrisa Saravelu adalardaki internet kullanıcılarının yanı sıra Hollanda, Türkiye, Britanya ve İsveç gibi ülkelerden çok sayıda vatandaşın şimdiden daha internete #koulouriofthemonth hashtag’iyle manzaralı simitli fotoğraf yüklemeye başladığını kaydediyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et