Muhasebecinin ölümünde cinayet ihtimali - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Muhasebecinin ölümünde cinayet ihtimali

Yunanistan’ın başkenti Atina’nın Moshato bölgesinde 50 yaşındaki muhasebeci N. K. isimli erkek evinde asılı olarak bulundu.

Her ne kadar ilk başta bu bir intihar olarak değerlendirilse de, olayda bir cinayet ihtimali olacağı da gözönüne alınarak soruşturma başlatıldı.

Bu bağlamda 47 yaşındaki E. S. isimli kadın gözaltına alındı.

İddialara göre, maddi bir meseleyi görüşmek için biraraya gelen ikilinin aralarında tartışma çıkması sonrasında, kadının muhasebeciyi boğduğu kaydediliyor.

Öte yandan 47 yaşındaki E. S. ise, 50 yaşındaki muhasebecinin kemeri boğazına geçirerek intihara kalkıştığını vurgularken, kendisinin ise çıktığı sandalyeye tekme attığını itiraf etti.

Olayla ilgili ön soruşturma sürüyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist, writer and editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Vergi Mükelleflerinin Yüzde 40'ı Yoksulluk Sınırında: Gelir Eşitsizliği Alarm Veriyor

Yunanistan Ekonomik ve Endüstriyel Araştırma Enstitüsü (IOBE)’nün 2024 yılının ilk çeyreği için hazırladığı raporda, 2012 ile 2021 yılları arasındaki vergi verilerine dayalı analiz, ülkedeki gelir eşitsizliklerinin arttığını ve önemli bir yoksulluk riskinin varlığını gösteriyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Çiftçi Kartı Uygulaması Başladı

Yunanistan Kırsal Kalkınma ve Gıda Bakanlığı, üreticilerin (çiftçiler ve hayvancılar) hayatını kolaylaştırmak amacıyla yeni bir uygulama olan Çiftçi Kartı’nı hayata geçirdi.
Devamını oku...