İçine ‘cin kaçan’ sarhoş turist üç polisi ısırdı! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

İçine ‘cin kaçan’ sarhoş turist üç polisi ısırdı!

İçine ‘cin kaçan’ sarhoş turist üç polisi ısırdı!

Rodos adasında olay çıkartan 30 yaşındaki sarhoş turist 20 ay hapis cezasına çarptırıldı.

17 Haziran tarihinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda FYRO Makedonya vatandaşı olduğu belirlenen 30 yaşındaki turist alkolü fazla kaçırınca civardaki esnafı ve müşterileri rahatsız etmeye başladı. Önce yarı çıplak bir lokantanın masasının üzerine çıkan adam daha sonra yalın ayak yere yattı.

Olay yerine çağrılan polisler, sarhoş adamı yatıştırmaya ve kendini toparlamaması durumunda karakola götürüleceğini söyledi. Bunun üzerine ayağa kalkan sarhoş turist tehditler savurmaya başlarken, polisleri de ısırmaya çalıştı. Polisler sarhoş adamla yaşadıkları gerilimli dakikalardan sonra ufak yaralarla kendisini önce polis arabasına sokmayı daha sonra da karakola götürmeyi başardı. Üç polis memurunun aldıkları ufak yaralar sonucu pansuman yaptırmak üzere hastaneye gittiği kaydedildi.

Polise direnme, adam yaralama, küfür etme, tehdit etme ve zarara yol açma suçlamalarıyla hakim karşısına çıkartılan 30 yaşındaki adam “içine cin kaçtığını ve bu yüzden bu şekilde davrandığını ve ne yaptığını bilmediğini” söylese de 20 ay hapis cezasından kurtulamadı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.