Şok geçirdi! Kayınpeder Trikala’da gelinini damadıyla bastı! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Şok geçirdi! Kayınpeder Trikala’da gelinini damadıyla bastı!

Şok geçirdi! Kayınpeder Trikala’da gelinini damadıyla bastı!

Yunanistan’ın Trikala bölgesinde 65 yaşındaki bir adam oğlunun evinde karşılaştığı manzara karşısında şok geçirdi.

Espresso gazetesinin haberine göre 65 yaşındaki vatandaşın bir kızı ve bir oğlu bulunuyor ve her ikisi de evli. İki kardeşin arasının çok da iyi olmadığı ve sadece bayramlarda ve düğün gibi sosyal aktivitelerde bir araya geldiği belirtiliyor.

Geçtiğimiz günlerde 65 yaşındaki adam oğlunun evinden bir şey almak istediğinde başına geleceklerden habersizdi. Oğlu babasına eve gitmesini ve almak istediği şeyi gelininden istemesini söyledi.

Geleceğini haber vermek için oğlunun evini arayan adam, kimse cevap vermeyince yola koyuldu. Evde kimsenin olmadığını düşünen adam anahtarla kapıyı açtı ve içeri girdi. Ancak odalardan garip garip seslerin geldiğini fark etti. İlk başta evde hırsız olabileceğini düşünen 65 yaşındaki vatandaş daha sonra bu seslerin sevişme sesleri olduğunu anladı.

Yatak odasının kapısını araladığında ise şok geçirdi. Oğlunun eşinin (gelinin) kızının kocasıyla (damadıyla) birlikte olduğunu gördü!

Yaşlı adamın o anda ne tepki verdiği bilinmese de olayı çocuklarına bildirdiği ve her iki çocuğunun da boşlanmak için mahkeme başvurduğu biliniyor!

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et