Milletvekili Karayusuf’un 1999’da sattığı arabaya ceza geldi! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Milletvekili Karayusuf’un 1999’da sattığı arabaya ceza geldi!

Milletvekili Karayusuf’un 1999’da sattığı arabaya ceza geldi!

SYRIZA Partisi Rodop İli Milletvekili Ayhan Karayusuf’un bundan tam 18 yıl önce elinden çıkardığı arabaya da ceza geldi!

SYRIZA Partisi Rodop İli Milletvekili Ayhan Karayusuf’un 1999 yılında sattığı arabası için sigortasız olduğunu belirten bir uyarı ile ceza geldi! Maliye Bakanlığı’nın büyük tepkilere yol açan yeni uygulaması sigortasız araçlara 250 euro para cezası öngörüyor. Ancak basında çıkan haberlerde birçok araç sahibine yanlış bildiri gönderildiği ifade edilmiş ve bunun üzerine uygulamanın dondurulmasına karar verilmişti. Zira gönderilen 1,1 milyon uyarıdan yaklaşık 400 bininde yanlış olduğu kaydedilmişti.

Milletvekili Karayusuf sosyal medya hesabından kendine gelen sigortasız araç bildirisi ve cezayla ilgili yaptığı paylaşımda 1999 yılında elinden çıkardığı araca da ceza geldiğini yazdı. Elektronik sisteme geçişte hata olduğunu kaydeden Milletvekili Karayusuf, “1999 yılında elimden çıkardığım araca da geldi. Elektronik sisteme geçişte hata. Düzeltilmesi bu günlere kalmış” yorumunda bulundu. – azınlıkça

Milletvekili Karayusuf’un 1999’da sattığı arabaya ceza geldi!

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et