Ξενοδοχειακός κολοσσός επενδύει στη Θράκη - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Ξενοδοχειακός κολοσσός επενδύει στη Θράκη

Ξενοδοχειακός κολοσσός επενδύει στη Θράκη

Ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους στον τομέα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων παγκοσμίως έφτασε στη Θράκη και συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη.

Ο όμιλος Whydham Groups εγκαινίασε τη συνεργασία του με το ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης Thraki Palace Thalasso & wellness Spa το οποίο «υιοθετεί» με την επιχειρηματική πρακτική του Franchise.

Όλες οι λεπτομέρειες της νέας συνεργασίας ανακοινώθηκαν σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στο ξενοδοχείο με τη συμμετοχή των Απόστολου και Κώστα Παλακίδη και εκπροσώπων της Whydham.

Το Thraki Palace μετράει 16 χρόνια ζωής και από την αρχή της λειτουργίας του επένδυσε στον συνεδριακό τουρισμό, στον οποίο κατάφερε να αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς τουλάχιστον επί ελληνικού εδάφους.

Ξενοδοχειακός κολοσσός επενδύει στη Θράκη

Στις 30 Ιουνίου το όνομα «Thraki Palace» θα μπει στο χρονοντούλαπο, καθώς από τότε και στο εξής το ξενοδοχείο θα φέρει το όνομα Ramada Plaza Thraki.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 149 δωμάτια, εκ των οποίων τα 101 θα παραδοθούν ανακαινισμένα στο τέλος του μήνα και τα υπόλοιπα 48 στο τέλος Οκτωβρίου, οπότε και θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια.

Η Whydham Groups διαθέτει πάνω από 8.000 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 60 χώρες του κόσμου. – Χρόνος

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.