Gümülcine Celal Bayar Azınlık Ortaokulu ve Lisesi'ne 'Avrupa Parlamentosu Elçi Okulu' unvanı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Celal Bayar Azınlık Ortaokulu ve Lisesi’ne ‘Avrupa Parlamentosu Elçi Okulu’ unvanı

Gümülcine Celal Bayar Azınlık Ortaokulu ve Lisesi öğrencileri, katıldıkları “Avrupa Parlamentosu Elçi Okul” programındaki faaliyetleri nedeniyle başarı ödülü aldılar.

“Avrupa Parlamentosu Elçi Okul” programına katılan ve faaliyetleriyle başarı notu alan Gümülcine Celal Bayar Azınlık Ortaokulu ve Lisesi öğrencileri, 7 Kasım Pazartesi günü okulda düzenlenen törenle Avrupa Parlamentosu Halkla İlişkiler ve “Avrupa Parlamentosu Elçi Okul” programı sorumlusu Haris Kountouros tarafından ödüllendirildi.

Ödül törenine Doğu Makedonya Trakya Bölge Müdür Yardımcısı Marigoula Kosmidou, Azınlık Eğitimi Dairesi Başkanı Vasilis Simeonidis, Europe Direct Kuzey Makedonya Trakya ve Gümülcine sorumlularι P. Bardakis ve sn. İ. Gatzini de katılarak öğrenciler tebrik ettiler.

Programa katılan farklı sınıflardan 12 lise öğrencisi ve sorumlu öğretmenler Katerina Georganta ve Artemisia Arhontogeorgi’nin yanı sıra, çeşitli faaliyetlerde yer alan diğer öğrencilere de hatıra sertifikası takdim edildi.

Gümülcine Azınlık Ortaokulu ve Lisesi, geçtiğimiz dönem yüksek not alarak, üst üste ikinci kez programa dahil edilmiş durumda. Bu sene farklı uzmanlık alanlarından 6 öğretmen ve farklı sınıflardan 12 lise öğrencisi ile katılım sağlanacak.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Celal Bayar Lisesi'nde 'Öğrenci Pazarı' Coşkusu

Gümülcine Celal Bayar Azınlık Lisesi öğrencileri, 24 Kasım Cuma günü okul bahçesinde düzenledikleri “Öğrenci Pazarı” etkinliğiyle hem eğlendi hem de kültürel amaçlar için gelir topladı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcineli Öğrenci Ceren Ahmet'e Uluslararası Çocuk Resim Olimpiyatı'nda Ödül

Gümülcine Celal Bayar Azınlık Ortaokulu ve Lisesi’nden Ceren Ahmet, Yunanistan Kültür Bakanlığı’nın himayesinde düzenlenen 2022-2023 Uluslararası Çocuk Resim Olimpiyatı’nda mansiyon ödülü kazandı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Celal Bayar Azınlık Lisesi'nde bu sene 89 öğrenci mezun oldu

Gümülcine Celal Bayar Azınlık Lisesi’nden mezun olan 89 öğrenci, mezuniyet coşkusunu 21 Haziran Çarşamba günü yaşadı.
Devamını oku...