Πέταξαν κρέας με καρφιά σε σκύλο στην Ξάνθη - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Πέταξαν κρέας με καρφιά σε σκύλο στην Ξάνθη

Πέταξαν κρέας με καρφιά σε σκύλο στην Ξάνθη

Προβληματισμό προκαλούν τα νέα περιστατικά βίας κατά ζώων στην περιοχή της Ξάνθης.

Πιο συγκεκριμένα στην οδό Ομήρου άγνωστοι – ή άγνωστος – πέταξαν κρέας με καρφιά στο μπαλκόνι διαμερίσματος του 1ου ορόφου για να βλάψουν ένα πεκινουά 3 κιλών!

Το άτυχο ζώο έφαγε το κρέας και τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε κτηνιατρείο της Ξάνθης και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Το ζώο αναρρώνει μετά το χειρουργείο ωστόσο το συμβάν προκαλεί έντονο προβληματισμό στους κατοίκους της περιοχής που διαθέτουν ζώα. Για το συμβάν κατατέθηκε μήνυση ενώ οι φιλόζωοι της Ξάνθης εφιστούν την προσοχή των κατοίκων.

Προβληματισμό προκαλούν τα νέα περιστατικά βίας κατά ζώων στην περιοχή της Ξάνθης. Πιο συγκεκριμένα στην οδό Ομήρου άγνωστοι – ή άγνωστος – πέταξαν κρέας με καρφιά στο μπαλκόνι διαμερίσματος του 1ου ορόφου για να βλάψουν ένα πεκινουά 3 κιλών!

Το άτυχο ζώο έφαγε το κρέας και τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε κτηνιατρείο της Ξάνθης και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Το ζώο αναρρώνει μετά το χειρουργείο ωστόσο το συμβάν προκαλεί έντονο προβληματισμό στους κατοίκους της περιοχής που διαθέτουν ζώα. Για το συμβάν κατατέθηκε μήνυση ενώ οι φιλόζωοι της Ξάνθης εφιστούν την προσοχή των κατοίκων. – xanthinea.gr

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.