Βρέθηκε νεκρή μετά από 15 μέρες στο σπίτι της! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Βρέθηκε νεκρή μετά από 15 μέρες στο σπίτι της!

Βρέθηκε νεκρή μετά από 15 μέρες στο σπίτι της!

Ένα παράξενο περιστατικό σημειώθηκε στην Κομοτηνή, το βράδυ του Σαββάτου 10 Ιουνίου, όταν Κομοτηναία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της.

Η 84χρονη, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή, ζούσε στην Κομοτηνή εδώ και πολλά χρόνια, όμως δεν είχε συγγενείς στην πόλη.

Η υπόθεσή της ήρθε στον “Χ” μέσω του τηλεφωνήματος αναγνώστριάς μας, η οποία μας παρότρυνε να αναδείξουμε το κοινωνικό μήνυμα – σε αυτό το τραγικό περιστατικό – ότι δηλαδή η κοινωνία της Κομοτηνής έχει χάσει την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη της, και πως η Κομοτηνή της κρίσης, λίγο μόνο θυμίζει την Κομοτηνή των ανθρώπων και της γειτονιάς, των περασμένων δεκαετιών. 

Αναφορικά με καθεαυτό το περιστατικό, η 84χρονη φαίνεται ότι από τα τέλη Μαϊου έφυγε από τη ζωή. Παρόλα αυτά, το σώμα της βρέθηκε από τις αρχές, στο σπίτι της επί της οδού Βιζύης, περίπου 15 μέρες αργότερα. Η ίδια συνήθιζε, απουσία συγγενών, να περνάει την ώρα της με τους γείτονες, πίνοντας καφέ και ανταλλάσσοντας απόψεις και νέα για την καθημερινότητα. Οι γείτονες θεώρησαν πως η ηλικιωμένη θα είχε αποχωρήσει από το σπίτι αιφνίδια, ή θα είχε κλειστεί μέσα σε αυτό, ενώ από κανενός το μυαλό δεν πέρασε ότι πίσω από την απουσία της “κρυβόταν” το μοιραίο περιστατικό.

Η έκκληση της αναγνώστριάς μας, όπως σας τη μεταβιβάζουμε, έχει να κάνει με την κοινωνία της Κομοτηνής και τη σχέση γειτόνων μεταξύ τους, και κατά πόσο αυτή έχει αλλοιωθεί με τα χρόνια. – Χρόνος

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.