Το πρωινό της περασμένης Τρίτης ο 32χρονος οδηγός ταξί Γιάννης Κυπριώτης είχε βάρδια στην περιοχή του Πειραιά.
Ξαφνικά είδε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του ένα φουσκωμένο πορτοφόλι. Όταν το άνοιξε διαπίστωσε ότι περιείχε περίπου 3000 ευρώ σε μετρητά, δεκάδες πιστωτικές κάρτες και ταξιδιωτικά έγγραφα.
Παρά το γεγονός, όπως λέει, πως πλέον το μεροκάματο βγαίνει πολύ δύσκολα δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να κρατήσει τα χρήματα. Κατάλαβε ότι το πορτοφόλι ανήκε σε έναν Γάλλο Τουρίστα που μαζί με την σύζυγο του είχαν επιβιβαστεί στο ταξί του λίγη ώρα νωρίτερα.
Κατευθείαν ακολούθησε την ίδια διαδρομή, αναζήτησε τον Γάλλο τουρίστα και τον εντόπισε σε δικηγορικό γραφείο. Η πράξη του αυτή σίγουρα μας τιμά ως χώρα και ο Γάλλος τουρίστας αφού τον ευχαρίστησε του υποσχέθηκε πως θα μεταφέρει στους συμπατριώτες του τις καλύτερες εντυπώσεις από την χώρα μας.
Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et
Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et
Azınlıkça'yı Twitter'da takip et