ASTE-IEK öğrencilerine kira yardımı 1500 evroya çıkarıldı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

ASTE-IEK öğrencilerine kira yardımı 1500 evroya çıkarıldı

Yunanistan’da Başbakan Kiryakos Miçotakis’in Ulusalararası Selanik Fuarı’nda sözünü verdiği kira yardımının uygulamaya geçtiği müjdesi verildi.

Turizm Bakan Yardımcısı Sofia Zaharaki, deprem ve diğer doğal tehlikelere karşı Mühendislik Projelerinin Sürdürülebilir Tasarımı (ASTE) ve Turizm bölümündeki Mesleki Öğrenim Enstitüsü (IEK) öğrencilerine verilen kira yardımının, yıllık 1000 evrodan 1500 evroya çıkarıldığını açıkladı.

2021-2022 eğitim yılında yardım alan öğrencilerin, ekstra 500 evro yardımı alabilmeleri eğitim gördükleri kurumda bir ek başvuru yapmaları gerekiyor.

Yeni akademik yılın yararlanıcılarına da 500 evroluk ek miktarın verilmesi için ilgili prosedürün zaten başladığına dikkat çekildi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...