Αποφασισμένη να κρατήσει στην Εγνατία Οδό τις νταλίκες η Περιφέρεια ΑΜΘ - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Αποφασισμένη να κρατήσει στην Εγνατία Οδό τις νταλίκες η Περιφέρεια ΑΜΘ

Αποφασισμένη να κρατήσει στην Εγνατία Οδό τις νταλίκες η Περιφέρεια ΑΜΘ

Αποφασισμένοι να διώξουν τα φορτηγά και τις νταλίκες από το επαρχιακό οδικό δίκτυο, δηλώνουν οι επιτελείς της περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος είχε σύσκεψη για το συγκεκριμένο θέμα, με στελέχη της Εγνατία Οδός Α.Ε. και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης κατά την οποία αποφασίστηκε η εφαρμογή τεσσάρων δράσεων έτσι ώστε οι οδηγοί των φορτηγών να κινούνται “αναγκαστικά” στην Εγνατία Οδό:

Α. Η ενημέρωση των οδηγών βαρέων οχημάτων που εισέρχονται από τις γειτονικές χώρες στην Περιφέρειά μας για την υποχρέωσή τους να κινούνται στον αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας Οδού.

Β. Η τοποθέτηση από την Εγνατία Οδό ειδικών ενημερωτικών πινακίδων σε επιλεγμένα σημεία εξόδου από τον αυτοκινητόδρομο Α2 με τα οποία θα ενημερώνονται οι οδηγοί βαρέων οχημάτων ότι απαγορεύεται η μετακίνησή τους εκτός της Εγνατίας.

Γ. Η διατύπωση αιτήματος προς τα αρμόδια υπουργεία για την άμεση έκδοση της απαραίτητης Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τη διαδικασία επιβολής προστίμων.

Δ. Η διατύπωση αιτήματος προς το υπουργείο Μεταφορών για την άμεση λειτουργία της διαδικασίας αδειοδότησης για τα οχήματα εκείνα που μπορούν να εξαιρεθούν από τη συγκεκριμένη απαγόρευση.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.