Δημοπρασία για τις παραλίες Μέσης και Αρωγής - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Δημοπρασία για τις παραλίες Μέσης και Αρωγής

Δημοπρασία για τις παραλίες Μέσης και Αρωγής

Άμεσα προχωρά ο Δήμος Κομοτηνής στην δημοπρασία για την εκμίσθωση:

α) επτά τμημάτων αιγιαλού παραλίας Αρωγής και ενός τμήματος αιγιαλού Μέσης για τοποθέτηση σετ αντηλιακών ομπρελών με ξαπλώστρες β) επτά τμημάτων αιγιαλού Αρωγής και ενός τμήματος αιγιαλού Μέσης για λειτουργία τροχήλατου – αυτοκινούμενου ή μη – αναψυκτηρίου και γ) ενός τμήματος αιγιαλού Αρωγής και ενός τμήματος αιγιαλού Μέσης για θαλάσσια μέσα αναψυχής.

Ο Δήμος ήταν έτοιμος εδώ και μια εβδομάδα να προχωρήσει στη δημοπράτηση των παραλιών, όμως είχε καθυστερήσει λόγω της μη έκδοσης διευκρινιστικής ΚΥΑ.

Τελικά με την ΚΥΑ, που εκδόθηκε την Πέμπτη, και την κτηματική υπηρεσία να απαντά άμεσα στο Δήμο, προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς οι διαδικασίες για την δημοπράτηση των παραλιών.

Ήδη η Οικονομική επιτροπή του Δήμου προχώρησε στην απαραίτητη τροποποίηση της απόφασής της που αφορά στην κατάρτιση των όρων διακήρυξης φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση των τμημάτων, με την ελπίδα πως θα προλάβουν τις διαδικασίες για να προχωρήσει η προκήρυξη το ταχύτερο δυνατόν, ακόμα και σήμερα Παρασκευή 9 Ιουνίου.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et