Ετοιμη η Καβάλα για το μεγαλύτερο αεροπορικό show της χώρας - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Ετοιμη η Καβάλα για το μεγαλύτερο αεροπορικό show της χώρας

Ετοιμη η Καβάλα για το μεγαλύτερο αεροπορικό show της χώρας

Ήταν μια καλή πρόγευση για τον λόγο που θα «σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά» και το 2017 σε Καβάλα και Παγγαίο… Ο λόγος για την πρώτη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε από το ξενοδοχείο Airotel Galaxy για το 6ο Kavala AirSea Show.

Παρόντες ο διευθυντής της διοργάνωσης, Σμήναρχος (Ι) ε.α. Παναγιώτης Γεωργιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος, η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασία Ιωσηφίδου και ο πρόεδρος του ΟΛΚ Χρήστος Ηλιάδης, ήτοι τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του show.

Όπως δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης, πρόκειται για το μοναδικό show στην Ελλάδα που γίνεται εκτός αεροδρομίου και περιλαμβάνει επιδείξεις πολιτικών και στρατιωτικών πτητικών μέσων, ενώ σε συνάρτηση με τις θαλάσσιες δράσεις και τις παράλληλες δραστηριότητες επί… ξηράς, το καθιστούν το πλέον ολοκληρωμένο όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και εκτός αυτής. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.

Οι εθελοντές του show που και φέτος βρίσκονται στο πλευρό του show τόσο πριν τη διοργάνωση όσο και κατά τη διάρκειά της (Παρασκευή 30 Ιουνίου-2 Ιουλίου 2017).

Ετοιμη η Καβάλα για το μεγαλύτερο αεροπορικό show της χώρας

Πηγή: kavalapost.gr

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.