Επισκέψεις στην παραλία του Φαναρίου για τα μέλη των ΚΑΠΗ - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Επισκέψεις στην παραλία του Φαναρίου για τα μέλη των ΚΑΠΗ

Επισκέψεις στην παραλία του Φαναρίου για τα μέλη των ΚΑΠΗ

Στις 3 Ιουλίου αναμένεται να ξεκινήσουν τα θαλάσσια μπάνια στις παραλίες του Φαναρίου για τα μέλη των ΚΑΠΗ Κομοτηνής, στα οποία και φέτος η συμμετοχή αναμένεται μεγάλη.

Η συμμετοχή του ΚΕΜΕΑ από τη μια, που βοηθά στη μείωση του κόστους αλλά και το γεγονός ότι πηγαίνουν ως παρέες, κάτι που τους δίνει ένα επιπλέον έναυσμα να ταξιδέψουν μέχρι την παραλία, είναι δύο από τους παράγοντες που τα προηγούμενα χρόνια έχουν στέψει με επιτυχία την πρωτοβουλία.

Να σημειωθεί πως το ΚΕΜΕΑ επικοινωνεί και με το ΕΚΑΒ, ώστε να συνδράμει, αν χρειαστεί, αλλά και το Κέντρο Υγείας Ιάσμου, ώστε να βρίσκονται σε επιφυλακή, δίνοντας μια επιπλέον αίσθηση ασφάλειας στα μέλη του.

Τα θαλασσινά μπάνια αναμένεται να ξεκινήσουν τη Δευτέρα 3 Ιουλίου και να ολοκληρωθούν στις 14 Ιουλίου για το Α και Β ΚΑΠΗ Κομοτηνής, με δύο λεωφορεία το πρωί τις ώρες 9.00-13.00, ένα από το κάθε ΚΑΠΗ, και δύο το απόγευμα τις ώρες 16:00 με 20:00.

Από τις 17 Ιουλίου ως τις 28 Ιουλίου αναμένεται να ξεκινήσουν τα μπάνια για τις ομάδες των ΚΑΠΗ που βρίσκονται στους οικισμούς, και συγκεκριμένα στο Νέο Σιδηροχώρι, τον Ροδίτη, το Θρυλόριο και την Αίγειρο.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.