Falakro'da yıldırım sonucu ölen adamın yanındaki kadın konuştu: Bomba patladı sandım - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Falakro’da yıldırım sonucu ölen adamın yanındaki kadın konuştu: Bomba patladı sandım

Doğu Makedonya-Trakya Eyaleti’nin Drama iline bağlı Falakro’da yıldırım çarpması sonucu bir dağcı yaşamını yitirmiş, biri ağır biri ağır olmak üzere ikisi de yaralanmıştı.

Olay sırasında yıldırımın vurduğu ekipte yer alan bir kadın, olanları bir televizyon kanalına anlattı.

Kadın, “Ne olduğunu anlamadım, sanki yanımda bir bomba patladı ve hepsinin oraya buraya dağıldığını gördüm. İyi olan bizler, nabızları olup olmadığına bakmaya, onlara yardım etmeye çalıştık. Karşımdaki arkadaş ‘Nabzı atıyor’ dedi. Ölen arkadaşın tuttum, ‘Nabız yok’ dedim. Ayağa kalkmasını konuşmasını söyledim, ittim çünkü neyle karşılaşacağımı bilemedim. Diğer arkadaş bana ‘Çevir, çevir’ diye bağırıyordu, onu çevirdim ve şok oldum, panikledim, çığlık atmaya, ciyaklamaya başladım. Arkadaş ‘Konsantre olmalıyız, bir çözüm bulmalıyız’ dedi” ifadelerini kullandı.

Yarışın başlangıç noktasında bekleyen kadının kocası da bir şeylerin iyi gitmediğini anladığında kadına telefon ettiğini, o sırada sadece yıldırım sesleri ve kadının çığlıklarını duyduğunu, ne dediğini anlamadığını kaydediyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...