Gümülcine’de kız öğrenciye dayak attılar - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine’de kız öğrenciye dayak attılar

Gümülcine’de kız öğrenciye dayak attılar

Gümülcine’deki (Komotini) Jimnastik Akademisinde (TEFAA) öğrenim gören bir kız öğrenci arkadaşları tarafından ağır şekilde darp edildiği iddiasıyla polise şikayetçi oldu.

Kız öğrenci yaptığı suç duyurusunda üniversiteden kız arkadaşlarının kendisini hastanelik edene kadar dövdüğünü dile getirirken, adli tıp raporu da kız öğrencinin vücudunun tamamında morluk ve yaralar olduğunu ortaya koydu.

Üç gün boyunca hastanede yatan öğrencinin, iki hafta içerisinde ancak tamamen iyileşebildiği kaydedildi.

Kız öğrencinin anlattıklarına göre her şey okul amfisinde folklor oyunları ile ilgili yaptıkları provalar sırasında başladı. Tırnaklarıyla ilgili olarak önce sözlü saldırıya uğradığını ifade eden üniversite öğrencisi, tartışmaya başladığı arkadaşları tarafından tartaklanmaya başladığını ve yere düştükten sonra kendisine tekme tokat vurduklarını belirtti.

Darp edilen genç kız bir üniversite profesörünün de olayı örtbas etmeye çalıştığını ve kendisine okul imajının zedelenmemesi için olayı duyurmaması yönünde tavsiyede bulunduğunu iddia etti.

Maruz kaldığı bullying ve dövülme olayları ile ilgili suç duyurusunda bulunan genç kızın açtığı davanın akıbeti ise merakla bekleniyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et