Başvurular başladı: Tatil yapmanız için 150 evro destek - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Başvurular başladı: Tatil yapmanız için 150 evro destek

Yunanistan’da vatandaşlara tatil için 150 evroluk maddi destek verilmesini öngören ‘Herkes için turizm’ programına başvurular bugün itibariyle herkese açıldı.

Söz konusu programdan Yunanistan vatandaşı olan ve burada vergi ödeyen, 2020 yılı gelirlerini vergi beyannamesiyle bildirmiş olan vatandaşlar faydalanabilecek.

Gelir kriteri olarak ise kişisel 16.000 evro, aile olarak 28.000 evronun altında olanlar hak sahibi olurken, tek çocuğu olanlarda bu rakam 29.500, iki çocuğu olanlarda 31.000, 3 çocuğu olanlarda 33.000, çok çocuklu ailelerde ise 38.000 olarak değişiyor.

Öte yandan OAED’in ‘Sosyal Turizm’ programından veya ‘Evia-Samos Pass’ programından faydalanmış olanların bu programdan faydalanamayacakları vurgulanıyor.

Programa başvurular vouchers.gov.gr üzerinden yapılırken, plarformun 21 Temmuz Perşembe günü kapanacağı ve bu vesileyle vatandaşların acele etmeleri gerektiği hatırlatılıyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Vergi Mükelleflerinin Yüzde 40'ı Yoksulluk Sınırında: Gelir Eşitsizliği Alarm Veriyor

Yunanistan Ekonomik ve Endüstriyel Araştırma Enstitüsü (IOBE)’nün 2024 yılının ilk çeyreği için hazırladığı raporda, 2012 ile 2021 yılları arasındaki vergi verilerine dayalı analiz, ülkedeki gelir eşitsizliklerinin arttığını ve önemli bir yoksulluk riskinin varlığını gösteriyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Çiftçi Kartı Uygulaması Başladı

Yunanistan Kırsal Kalkınma ve Gıda Bakanlığı, üreticilerin (çiftçiler ve hayvancılar) hayatını kolaylaştırmak amacıyla yeni bir uygulama olan Çiftçi Kartı’nı hayata geçirdi.
Devamını oku...