Miçotakis Gümülcine’ye geliyor - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Miçotakis Gümülcine’ye geliyor

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, 8 Temmuz Cuma günü Batı Trakya’nın Gümülcine (Komotini) şehrini ziyaret edecek.

Başbakan’ın, saat 9:30’da Hacılar (Proskinites) – Krioneri’deki Maronya ve Gümülcine Mitropolitliği’ne ait yeni kampın açılışını yapacağı bildirildi.

Akabinde Kuşlanlı (Ksilagani) Folklor Müzesi’ni ziyaret edecek olan Miçotakis’in daha sonra Gümülcine çarşısına geleceği ve burada esnaf, tüketici ve şehir sakinleriyle sohbet edeceği vurgulanıyor.

Son olarak Gümülcine şehir merkezinde kahvesini içecek olan Başbakan’ın, sanayi bölgesine geçeceği ve burada IGB hattı tesislerini ziyaret edeceği ekleniyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Celal Bayar Azınlık Lisesi ‘Matematik Her Yerde’ Festivalinde Göz Doldurdu

Gümülcine Celal Bayar Azınlık Lisesi, 17-18 Nisan tarihlerinde Yunanistan Bilim ve Teknoloji Derneği tarafından düzenlenen 4. Çevrim İçi Öğrenci Matematik Festivali’ne katılarak, matematiğin günlük hayatta ne kadar önemli olduğunu vurguladı.
Devamını oku...