Gümülcine’deki bisikletli sapığa 8 ay hapis cezası - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine’deki bisikletli sapığa 8 ay hapis cezası

Gümülcine’deki bisikletli sapığa 8 ay hapis cezası

Küçük kız çocuklarına ahlaksız davranışlarda bulunma suçlamasıyla hakim karşısına çıkan Gümülcineli teşhirci sapığın davası görüşüldü.

1993 Gümülcine doğumlu genç reşit olmayan bir kız çocuğu önünde mastürbasyon yaptığı gerekçesiyle tutuklanmıştı. Hatta Savcılık fotoğraflarının kamuoyuyla paylaşılması için talimat vermişti.

İddianameye göre kurstan çıkıp evine gitmekte olan 12 yaşındaki bir kız öğrenciyi bisikletiyle takip eden sapık küçük kız çocuğuna “seni bisikletimle dolaşmaya götüreyim” demiş, küçük kız da korku içerisinde bir arkadaşının kaldığı apartmana kendisini atmış. Bunun üzerine apartmanın girişine giden sanığın pantolonunu indirerek küçük kızın önünde ahlaksız davranışlar sergilediği belirtiliyor. Küçük kızın arkadaşının babası ise cep telefonuyla bisikletine binerek uzaklaşan sapığın fotoğrafını çektiği ve olayın bu fotoğraf sayesinde yargıya intikal ettiği belirtiliyor.

Rodop Tek Hakimli Sulh Ceza Mahkemesi bisikletli teşhircinin 8 ay tehirli hapis cezasıyla yargılanmasına hükmetti.

Diğer taraftan 14 Mayıs Pazar akşamı benzer cinsel tacize maruz kalan iki küçük kız öğrenci daha bu şahsın aynı kişi olduğu yönünde ifade verdi. Hatta o günlerde aynı şahsın köpeğini dolaştırmaya çıkartan bir kadına da ahlaksız davranışlarda bulunduğu kaydedilmişti. 10 ve 11 yaşlarındaki kız çocuklarının ailelerinin de aynı şahıs aleyhine dava açtığı kayedildi.

İLGİLİ HABERLER

Şok! Gümülcine’de bir sapık daha!

Rodop savcısı Gümülcineli sübyancının fotoğraflarını paylaştı

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.