Bulatköy Kiraz Festivali günü belli oldu - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Bulatköy Kiraz Festivali günü belli oldu

Rodop ilinin Yaka bölgesinde gerçekleşen geleneksel Kiraz Festivali’nden, bu yıl da ünlü isimler geçecek.

4-5 Haziran Cumartesi-Pazar günü Bulatköy’de (Asomati) gerçekleşecek olan Kiraz Festivali’nde bu yıl Ağa ve Kiraz Güzeli de seçilecek.

Bunun ötesinde bir de basket turnuvası gerçekleşecek olmakla birlikte, her 3 alanda da yarışmaya katılıp dereceye girenler ödüllendirilecek: 1’inciler 500 evro, 2’inciler 300 evro, 3’üncüler 100 evro.

Konser alanında ise, yerel sanatçıların ötesinde 4 Nisan Cumartesi günü Yunanistan’ın sevilen şarkıcılarından Stavento sahne alacak.

5 Haziran Pazar programı ise daha da yoğun: Tzortzina Alexaki’nin hemen ardından Türkiye’nin sevilen grubu Kolpa ve hemen akabinde Mehmet Erdem Batı Trakyalıları coşturacaklar.

Yarışmalara katılmak, sponsorluk veya festival alanındaki pazarda yer almak isteyenlerin 2534350100 numaralı telefondan başvurularını yapabilecekleri kaydediliyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine - Selanik Otoban Ücretlerinde Büyük Zamlar: 20 Evro Gidiş Geliş!

Egnatia Otobanı üzerinde yapılan yeni düzenlemelerle, Gümülcine – Selanik arası ve tersi güzergah için geçiş ücretlerinde önemli oranda artışlar yaşanıyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Kurcalı Köyünde Trajik Yangın: Hayatını Kaybetti

Batı Trakya’da Rodop ilindeki Kozlukebir Belediyesi’ne bağlı Kurcalı köyünde, meydana gelen ve yürekleri sızlatan olay, derin üzüntüye neden oldu.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Sibel Hacı Ali Yassıköy’ün Yeni Belediye Başkan Yardımcısı

Simbel Hacı Ali, Yassıköy Belediyesi Kültür, Gençlik ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Politikalarından Sorumlu Yassıöy Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı.
Devamını oku...