Meteoroloji yine uyardı: Kar geliyor - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Meteoroloji yine uyardı: Kar geliyor

Yunanistan Ulusal Meteoroloji Servisi (EMY) yayınladığı olağanüstü bülten ile, önümüzdeki 3 gün içerisinde, özellikle de Salı günü yoğun kar yağışı beklendiğini duyurdu.

Kötü havanın 23 Mart Çarşamba gününe kadar süreceğini belirten EMY, özellikle 22 Mart Salı günü ülkenin Doğu kısmının dağlık ve yarı-dağlık bölgelerine kar yağacağını kaydetti.

Salı günü kar yağışının Sterea, Evia, Teselya, Sporades, orta Makedonya (özellikle Halkidiki) ve Doğu Makedonya ve Batı Trakya, Doğu Mora ve Girit’te, dağlık ve alçak rakımlı bölgelerde öğle saatlerinden itibaren kademeli olarak yoğunlaşacağı vurgulanıyor.

Çarşamba günü ise kar yağışının öğleden sonra kademeli olarak hafifleyeceği ve Doğu Sterea, Evia ve Girit ile sınırlı kalacağı ekleniyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...