2 ay ölü babasıyla yaşadı! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

2 ay ölü babasıyla yaşadı!

2 ay ölü babasıyla yaşadı!

Volos mahkemesinde görülen davada 13 yaşındaki bir kız çocuğunun başından geçen inanılmaz dram ortaya çıktı.

Küçük kızın babası ölmüştü. Ancak psikolojik sorunları olan annesi, babasının cesedini üç ay boyunca evde tuttu. Apartmana yayılan kötü kokular komşuların polise haber vermesine yol açtı ve ortaya inanılmaz bir trajedi çıktı.

2014 yılında meydana gelen olayda o yıllarda 11 ve 13 yaşlarında olan iki kız çocuğunun iki ay boyunca çürümeye yüz tutmuş 75 yaşındaki babalarının cesediyle yaşamak zorunda kaldıkları belirlendi! 53 yaşındaki annelerinin psikolojik sorunları olduğu kaydedildi.

Bu da yetmezmiş gibi aynı apartmanda kalan 66 yaşındaki bir sapığın talihsiz kızı bir gün asansörde taciz etmeye başlamasıyla, 13 yaşındaki kız için başka kabus dolu günler başladı. Yaşlı adamın küçük kızı defalarca kendi dairesine gitmeye ikna ettiği ve ahlaksız davranışlarda bulunduğu kaydedildi.

Sapık hakkında hazırlanan iddianamede 12 yaşını doldurmuş ve 14 yaşından küçük çocuğu ayartma, ahlaksız davranışlarda bulunma gibi ağır suçlamalara yer verildi.

Volos mahkemesi savcının önerisini kabul ederek sapığa 15 artı 2 yıl hapis cezası, beş yıl siyasi haklardan mahrumiyet cezası verdi.

13 yaşındaki kız çocuğunun şimdilerde velayetini üstlenen teyzesiyle yaşadığı, küçük kız kardeşinin ise yetimhaneye yerleştirildiği ifade edildi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et