Zarar paraları üreticilerin hesabına yatıyor - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Zarar paraları üreticilerin hesabına yatıyor

Yunanistan Tarım Tazminatları Sigortası (ELGA), 2021 yılının ilkbaharında kötü hava şartları nedeniyle ürünleri zarar gören üreticilerin tazminatlarını ödüyor.

Ürünleri zarar gören 14 bin 527 üreticiye, toplamda 44 milyon 823 bin 307 evro tazminat ödeneceği aktarılırken, bu paraların 10 Mart Perşembe itibariyle hesaplara yatacağı kaydedildi.

Bu ödemelerle birlikte 2021 baharında ürünleri veya hayvanları zarar gören çiftçi ve hayvan besicilerine zarar paralarının tamamı ödenmiş olacak.

Öte yandan hem değerlendirme projesinin tamamlanması, hem de tazminatın derhal ödenmesi açısından acil prosedürleri yerine getiren ELGA, çiftçilerin beklentilerini hız, doğruluk ve adaletle karşılamış görünüyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...