Πρόγραμμα οικονομικής στήριξης της νομαδικής μελισσοκομίας - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Πρόγραμμα οικονομικής στήριξης της νομαδικής μελισσοκομίας

Πρόγραμμα οικονομικής στήριξης της νομαδικής μελισσοκομίας

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Βελτίωση Συνθηκών Παραγωγής και Εμπορίας Προϊόντων Μελισσοκομίας, έτους 2017», κατ’εφαρμογή σχετικής εγκυκλίου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι μελισσοκόμοι να υποβάλουν αίτηση στη ΔΑΟΚ ή στο Κέντρο Μελισσοκομίας στη ζώνη ευθύνης του οποίου ανήκουν, μέχρι τις 14/6/2017.

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει τις Δράσεις:

«Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση τωνμετακινήσεων».

«Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας».

Η Αίτηση – Δήλωση είναι κοινή για τις δύο δράσεις, και οιενδιαφερόμενοι μπορούν να αιτηθούν, εφόσον το επιθυμούν, την ένταξή τους ταυτόχρονα και στις δύο.

Η Αίτηση – Δήλωση είναι αναρτημένη στον ιστότοπο της Περιφέρειας www.pamth.gov.gr (βασικό μενού: Ενημέρωση, κατηγορία: Γραφείο Τύπου και στο μενού Ενημέρωση Πολιτών, κατηγορία: Νέα Διευθύνσεων, καρτέλα: Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής – Ανακοινώσεις).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις Διευθύνσεις των ΔΑΟΚ των Περιφερειακών Ενοτήτων όπου υπάγονται.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et