‘Orman komandoları’ alımı başlıyor - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

‘Orman komandoları’ alımı başlıyor

Yunanistan’da İklim Değişikliği ve Sivil Koruma Bakanlığı, Orman İşletmeleri Özel Birimleri’ne (EMODE) 440 ‘orman komandosu’ ve 60 bilimsel personel alımı için düğmeye bastı.

EMODE, İtfaiye’ye bağlı olarak Atina-Elevsina, Selanik, Girit-İraklio, Lamia, Yanya ve Patra olmak üzere 6 şehirde hizmet verecek.

Alınacak 500 personelin, gerek teknik alandaki 440 kişi, gerekse bilimsel alandaki 60 kişi, ormancılık konusunda uzmanlığı olması gerektiği vurgulanıyor.

Orman komandolarının 7 yıllık sözleşmelerle işe alınacakları ve maaşlarının ötesinde her ay 141,92 evro ‘tehlike desteği’ alacakları da ekleniyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...