Parasını, mücevherlerini ve ‘kalbini’ çalıp Bulgaristan'a gitti - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Parasını, mücevherlerini ve ‘kalbini’ çalıp Bulgaristan’a gitti

Nafpaktoslu 70 yaşındaki bir erkeğe para ve mücevher çalmaktan dava açılmasının ardından 50 yaşındaki Bulgar asıllı kadın 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Nafpaktoslu 70 yaşındaki adam 50 yaşındaki Bulgar kadın tarafından dolandırılınca dava açtı. 

Dava dün, soyguncularla birlikte Bulgaristan’da bulunan 50 yaşındaki kadıni olmadan Messolonghi Tek Üyeli Suç Hakimliği Mahkemesi’nde görüldü. 70 yaşındaki mağdur adam, şikayetinde 50 yaşındaki gençle tanışmasının, ev yardımcısı olarak çalıştığı Nafpaktos’ta gerçekleştiğini ve ilişkiye girdiklerini belirtti. 

50 yaşındaki Bulgar kadına aşık olan 70 yaşındaki adam, ilişkilerinin resmiyete kavuşacağına dair söz vererek kiralayıp ödediği bir evde Bulgar kadınla birlikte yaşamaya karar verdiler.

Yaşlı adamın parasını daha fazla faiz alabilmek için bir Bulgar bankasına aktarmak amacıyla ortak banka hesabı açmaya ikna eden 50 yaşındaki Bulgar kadın bu hesaba 15.000 evro yatırılan para ve değeri 10.000 evro olan mücevherler birlikte ortalardan kayboldu.

70 yaşındaki adam aşık olduğu Bulgar kadının verdiği sözlerin yalan olduğunu anlayınca onunla görüşmek için Bulgaristan’a gitti ancak, mücevher ve paralarını geri alamadı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et